Kenya Koerier

Pedicure praktijk 

Kenya Koerier

Happy New Year

 

Allereerst willen wij iedereen een heel gelukkig en gezond 2017 toewensen.

 

Ondertussen wonen we nu echt alweer twee maanden in Kenya, natuurlijk was Jan al sinds 1 Augustus bezig, maar de ambtelijke molens in Kenia draaien niet altijd even snel, je mag pas je huisraad invoeren als je een officiele werkvergunning hebt voor 2 jaar, maar begin November is het allemaal gelukt

 

Het huis is inmiddels helemaal ingericht en naar onze zin. Er zijn hier nogal wat 'dirt roads' oftewel onverharde wegen. De aarde is rood, dus er dwarrelt ook echt veel rood stof neer op onze grond, meubelen etc.etc.

Het was zeker even wennen. Afrika is wel heel wat anders dan Singapore of Londen, maar inmiddels beginnen we onze draai te vinden. Er zijn leuke restaurants en prima suppermarkten. (oa Carrefour)

Liesbeth heeft haar eerste (vrijwilligers) werk bij de Hollandse School Nairobi erop zitten en heeft Sint en wat Pieten geschminkt.

Tussendoor een weekendje Mombasa.

Geweldig mooie stranden en heerlijk weer.

De afgelopen twee weken waren alle kinderen en Anne-Lotte hier. Dat gaf weer een geweldige gelegenheid om Kenia verder te verkennen.

Zo zijn we naar David Selfridge Elephant orphanage geweest, het Giraffe center, een koffieplantage (inclusief testen) die oa aan Starbucks levert, gewandeld in bossen hier in de buurt, safari, kerstavond diner in Carnivore etc etc.

 

Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen en vanaf 3/1 gaan we weer aan de slag. Er moeten nog heel wat dingetjes gebeuren bij Kenya Airways, dus voorlopig ga ik me nog niet vervelen.

 

Dat 2017 voor jullie allen in alle opzichten een geweldig jaar mag worden, cheers!!

Nog even de adresgegevens

 

In Kenya kennen ze geen post aan huis, post wordt in een postbus bezorgd.

 

Ons fysieke adres (alleen voor als je onverwacht langs wil komen, want geplanned halen we je natuurlijk op)

 

Jahwar Villas - villa 2

Mudodolane

Karen, Nairobi

 

Voor de fanate google maps onderzoekers. Google heeft een foutje gemaakt, jawel zij kunnen dat ook. Op Google Maps heet onze straat, volledig ten onrechte :

Imelda Road

 

Ons Postadres

PO Box 510-00502

Karen, Nairobi

 

Ons emailadres (ongewijzigd)

Famdevegt@pedikeurig.nl

 

Mobiel Jan +254 780 787 032

Mobiel Liesbeth +254 796 130 007

 

Uiteraard zijn we ook via whatsapp te bellen liesbeth gebruikt nog haar NL nummer voor whatsapp 06 19181747